torstai 28. helmikuuta 2019

Hyvä palaute Terveysmeditaation kirjasta


Sain erinomaisen mukavaa palautetta eräältä fiksulta ihmismieleen syvällisesti perehtyneeltä ihmiseltä. Haluan jakaa tuon palautteen. 

"Tapio, luin kirjasi Terveysmeditaation... Kirja on todella viisas, käytännönläheinen, soveltava ja raikas. Jos eläisit Englannissa, muualla Euroopassa, niin olisit Kehoälyn harjoitusten ja tämänkin kirjan kautta luonut siellä omat arvostetut tuotteet, luennot ja työpajat. Ja tietysti sinulla on eettisesti ja kaikin tavoin avara ja syvä viesti. Ihmettelin lukiessani, että miten valtavan työn olet tehnyt. Ja sitä kävin läpi toistuvasti, että miten olet jaksanut jäsentää kirjasi ja kirjoitat yksityiskohtaisesti ja soveltavasti. Ihmettelen ja ihmettelen. Palaan kirjaan ja alan (...) Sitten laajennan myös muihin sovelluksiin. Sydämelliset Onnittelut Kirjastasi."

Terveysmeditaation harjoitus- ja tietokirjaa voi tilata suoraan kustantajalta, mutta sitä on myös monissa kirjastoissa, esim. Helsingissä. Kirjaa voi ostaa myös suoraan minulta esim. Kehoälyn ja Terveysmeditaation kurssien yhteydessä.