sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja tee onnistunutta yhteistyötä Tapion kanssa

Tapio Sippoin
Kun olet henkilökohtaisesti kiinnostunut oppimaan Kehoälyyn ja Terveysmeditaatioon liittyviä asioita, voit pyytää Tapiolta yksityisopetusta. Voit myös osallistua eri opistojen järjestämille Terveysmeditaation ja Kehoälyn terveysmenetelmän peruskursseille.

Työkyky ja työhyvinvointi ovat Tapion erityisosaamisen aluetta. Kun haluat vahvistaa henkilökuntasi työhyvinvointia tai haluat hyvää terveystoimintaa yhteisöösi, ota yhteyttä Tapio Sippoiniin. Työkykyyn ja työhyvinvointiin löydät lisää asiaa täältä.

Tapion tavoitat puhelimella 050 5328 528 tai sähköpostilla kehoeetikko @ gmail.com.

 
Kehoeetikko Tapio Sippoin

Kehoäly®, Body Intelligence® = Good gain with tender gentle attitude. Kehoäly on työkykyä lisäävä ja stressiä vähentävä terveysmenetelmä, joka lisää Kehoälyä ainutlaatuisella tavalla. Kehoäly® sisältää lempeää itsehoitoa, elinvoiman aitoa tunnistamista ja siitä tietoiseksi tulemista, hermostoa vahvistavaa harjoittelua, sekä monipuolista toimivaa terveysliikuntaa. Kehoälyn harjoittelun seurauksena on ainutlaatuisen vahva kehoälyn lisääntyminen. Kehoäly on myös työkyvyn säilyttämisen ja ylläpidonkannalta yksilön tärkein taito. Kehoälyn menetelmää kehitetään jatkuvasti, Creatio Aeterna -toimintatavan mukaisesti. Lisää voit lukea myös Kehoälyn salaisuudet -kirjasta.