Sippoin Qi-hoidot®

Vastaanotto Helsingissä ja Espoossa

Sippoin Wellness® Qi-hoidot sisältävät akupunktiota, akupainantaa, moksa-hoitoa, Sippoin meridiaanihierontaa®, Hoitava Kosketus® -menetelmän hoitoa, Usui/Tibetan Reikiä ja SW Bone Setting® -hoitoa.Akupunktio
Akupunktiolla voi hoitaa monia vaivoja ja sairauksia, kuten allergiat, astma, burn out, dementia, diabetes, fibromyalgia, iskias, erilaiset jännitystilat, kasvohalvaukset, monenlaiset kiputilat, kolesteroli, korkea ja matala verenpaine, kuukautisongelmat, kuulo-ongelmat, kuumat aallot, masennus, migreeni, muistihäiriöt, munuaiskivet, myoomat, naistenvaivat ja miestenvaivat, nukahtamisvaikeudet, paniikkihäiriö, poskiontelon tulehdukset, puutuminen, päänsärky, reuma, rytmihäiriöt, selän ongelmat, stressi, sydän- ja verisuonitaudit, sisäelinten toimintahäiriöt, tenniskyynärpää, tinnitus, ummetus, unettomuus, urheiluvammat, vaihdevuosiongelmat, virtsateiden ongelmat.

Sippoin meridiaanihieronta® & akupainanta
Rentouttava ja elävöittävä Sippoin meridiaanihieronta poistaa tehokkaasti stressiä ja lisää elinvoimaa. Meridiaanihieronta avaa kehon tukoksia ja näin voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. Tämän seurauksena immuunijärjestelmä voimistuu, jolloin keho pystyy paremmin vastustamaan ja parantamaan sairauksia. Akupainanta antaa tarvittaessa täsmähoidollisen lisän yksittäisten sairauksien hoitoon. Meridiaaniheironta & akupainanta tehdään lattialla hoitopatjalla vaatteiden läpi. Hoito kohdistuu koko kehoon.

SW Bone Setting®
SW Bone Setting on moderni suomalainen mobilisaatiohoito, joka kattaa koko tukielinsairauksien alueen (luut, nivelet, jänteet, lihakset). Siinä autetaan kinesteettinen ketju ja kehon energia (qi) tasapainoon. SW Bone Setting yhdistää itämaista energiahoitoa, tuinaa, anmo/anma -hoitoja, aasialaisia kansanparannustekniikoita, akupainantaa sekä perinteistä suomalaista jäsenkorjausta ja sidekudoshierontaa. SW Bone Setting on asiakkaan ja hoitajan välistä yhteistyötä terveyden palauttamiseksi normaaliin tilaan fysiologisia kiertoratoja hyväksikäyttäen. 
SW Bone Setting auttaa seuraaviin asioihin: Energeettisen kehon ja kinesteettisen ketjun vammat ja häiriötilat, alaraajojen virheasentojen korjaus, jalkojen erimittausuuden poisto, jalkaterien, nilkkojen, polvien ja lonkan virheasentojen korjaus. Alaselän kiputilojen hoito, iskiaksen ym. ristiselän sekä lannerangan särkytilojen ja virheasentojen hoito. Kieroselkäisyyden eli skolioosin hoito (etenkin lasten ja nuorten osalta). Yläselän kiputilojen, nikamien virheasentojen ja niistä aiheutuvien elintoimintojen häiriöiden, kuten sydämen rytmihäiriöiden, hengenahdistuksen ja korkean verenpaineen hoito. Yläraajojen kiputilojen, kuten käsisäryn, tenniskyynerpään, kipuolkapään/jäätyneen olkapään hoito.

Hinnat:
Alkuhaastattelu (1-3 tuntia) 60 euroa.
Hoidot 60 euroa/tunti.
Hoitoihin pääsee alkuhaastattelun kautta.
Ota yhteyttä 050 5328 528 Tapio tai laita viestiä sippoin @ suomi24.fi