perjantai 17. maaliskuuta 2017

Kehoälyn Auttamisen ja myötätunnon toimintatapa


Kehoälyn harjoittelu tunnetaan ainutlaatuisista kehoeettisistä harjoitustavoistaan. Käyn niitä blogissa pikku hiljaa läpi. Nyt vuorossa on Kehoälyn viisas, lempeä, myötätuntoinen ja järkevä toimintatapa eli Auttamisen ja myötätunnon uniikki, hieno ja arvostettava toimintatapa.

Kehoälyn Auttamisen ja myötätunnon toimintatapa

Vain hän, joka haluaa auttaa itseään, on henkisesti valmis tukemaan myös muita. Tärkein auttamisen muoto on itsensä auttaminen. Tämän jälkeen tärkeää, hyödyllistä ja eettisesti arvokasta on tukea muita ihmisiä auttamaan itseään. Kehoälyn harjoittelu ja asennoituminen sisältää myötätunnon ilmaisemista, mutta ei säälin. Säälin ilmaiseminen toiselle on kehotus itsesääliin, joka taas johtaa ongelman ratkaisun välttelyyn. 

Kärsimys ei ratkaise ongelmia, sillä se tuottaa aina lisää kärsimystä. Myötätunnon ilmaisemisen tarkoituksena tulisi olla rohkaista hädässä olevaa auttamaan itseään, lisätä elämän mielekkyyden tunnetta, sekä kannustaa apua ja myötätuntoa tarvitsevaa etsimään aktiivisesti positiivisia ratkaisuja ongelmiinsa. Eräs tärkeimmistä ratkaisuista haastavan tilanteen kohdalla on korjata oma asenne, eli valita tilanteeseen parhaiten sopiva uusi asenne.


Listattuna tunnetuimmat Kehoäly® terveysmenetelmän toimintatavat:
Creatio Aeterna, Kehoälyn sisäinen laatutakuu (eli Jatkuvan kehittämisen toimintatapa).
Lempeän harjoittelun toimintatapa.
Kehoälyn toimintatapa.
Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa (sisältäen säännöllisen harjoittelun)
Kehoetiikan toimintatapa.
Kehoälyn harjoittelun toimintatapa.
Iloinen mieli - rento keho -toimintatapa.
Hauskan harjoittelun toimintatapa.
Auttamisen ja myötätunnon toimintatapa.
Tiedosta: Yksi vaiva, sata syytä. Sata vaivaa, yksi syy.
Hyvän vahvistamisen toimintatapa.
Elämänkerrallisen lähestymistavan käyttö psykofyysisen terveyden tukena.
Ravinnon nauttimisen toimintatapa.

Kun olet kiinnostunut Kehoälyn harjoittelusta, peruskurssit löydät täältä ja Terveysmeditaation peruskurssit täältä. Kun haluat opiskella Kehoälyn ohjaajaksi, ohjaajakoulutuksen löydät täältä. Kursseilla oppikirjana on Kehoälyn salaisuudet -kirja, jonka voit helposti tilata postitse täältä.