perjantai 24. helmikuuta 2017

Kehoälyn toimintatapa


Kehoälyn harjoittelu tunnetaan ainutlaatuisista kehoeettisistä harjoitustavoistaan. Käyn niitä blogissa pikku hiljaa läpi. Nyt vuorossa on uniikki, hieno ja arvostettava toimintatapa, jonka nimi on kaikessa yksinkertaisuudessaan Kehoälyn toimintatapa.

Kehoälyn toimintatapa

Autetaan mielen ja kehon yhteinen paranemisprosessi liikkeelle tukemalla mielen kautta kehoa ja Kehoälyä. Siten aktivoidaan Kehoälyä ja annetaan keholle tilaa hoitaa eheyttävä paranemisprosessi suotuisalla tavalla eteenpäin.

Autetaan Kehoälyn harjoittelulla mieltä toimimaan kehon luonnollisten terveiden prosessien tukena. Pyritään tietoisesti olemaan Kehoälyn harjoittelun aikana hyvällä tavalla valppaina ja samalla rauhoittumaan, sekä aistimaan mitä keho tahtoo mielellemme viestittää kehossa ilmenevien asioiden avulla, joko suoraan tai välillisesti.

Pyritään tietoisesti yhdistämään aistien avulla ja intuitiivisesti saavutettu tieto parhaan mahdollisen terveydentilan saavuttamiseksi.

 
Listattuna tunnetuimmat Kehoäly® terveysmenetelmän toimintatavat:
Creatio Aeterna, Kehoälyn sisäinen laatutakuu (eli Jatkuvan kehittämisen toimintatapa).
Lempeän harjoittelun toimintatapa.
Kehoälyn toimintatapa.
Hitaan kiiruhtamisen toimintatapa (sisältäen säännöllisen harjoittelun)
Kehoetiikan toimintatapa.
Kehoälyn harjoittelun toimintatapa.
Iloinen mieli - rento keho -toimintatapa.
Hauskan harjoittelun toimintatapa.
Auttamisen ja myötätunnon toimintatapa.
Tiedosta: Yksi vaiva, sata syytä. Sata vaivaa, yksi syy.
Hyvän vahvistamisen toimintatapa.
Elämänkerrallisen lähestymistavan käyttö psykofyysisen terveyden tukena.
Ravinnon nauttimisen toimintatapa.

Lisää Kehoälyn toimintatavoista, harjoittelusta ja kehoetiikasta voit lukea Kehoälyn salaisuudet -kirjasta. Sen voit tilata helposti täältä. Kun haluat Kehoälyn peruskursseille klikkaa täältä. Ja kun Kehoälyn ohjaajakoulutus alkaa kiehtoa, klikkaa tästä.