lauantai 25. helmikuuta 2017

FreeFlow bioenergiaharjoittelun fyysinen taustaFreeFlow bioenergiaharjoittelun fyysinen tausta 

Kehoälyn harjoittelu on hyvin monipuolista. Kun lähestymme harjoituksia ja tutkimme, kuinka harjoitukset toimivat ja miksi, voimme löytää ainakin neljä peruskategoriaa. Ne ovat hermoston vahvistaminen ja elvyttäminen, bioenergian vahvistaminen ja sen kanssa toimiminen, rentoutumisen aktiiviset ja syvärentouttavat harjoitteet, sekä Terveysmeditaatio koko runsaassa laajuudessaan. Käyn nyt läpi lyhyesti Kehoälyn bioenergeettisen harjoittelun (FreeFlow) tulokulmaa. Olen kirjoittanut FreeFlow bioenergiaharjoittelusta jo aiemmin myös täällä, sekä sydämen älykkyydestä aiemmin myös täällä.

Ihminen on fyysinen olento, jossa fyysinen ilmenee sekä valona että sähkönä. Sähkö taas ilmenee sekä sähkökenttänä että magneettikenttänä, jotka molemmat ovat nykyään jo melko hyvin tieteellisesti mitattavissa ja tutkimustietoa näistä asioista löytyy jo paljon.

Sinulla on henkilökohtainen elektromagneettinen kenttäsi. Oikeastaan on kyse on kaikkien niiden sinun kehostasi löytyvien sähköisten ja magneettisten energioiden summasta, joita voidaan löytää sinun kehostasi. Mielesi on myös vahvasti yhteydessä tuohon kokonaisuuteen, henkilökohtaiseen elektromagneettiseen kenttääsi, ja juuri sen vuoksi Kehoälyn harjoittelu toimii niin hienosti ja voimakkaasti, sillä Kehoälyhän tarkoittaa myös mielesi ja kehosi välistä parasta mahdollista kommunikaatiota

Kehoälyn FreeFlow bioenergiaharjoittelu on erikoistunut täsmäharjoittelumuoto, joka painottuu juuri tähän elektromagneettiseen kenttääsi, sen ymmärtämiseen ja sen kanssa toimimiseen. Kaikki fyysisen kehosi osat luovat sähköä, jakavat sitä ja säteilevät sitä. Kehoasi voidaan verrata biologiseen batteriin tai akkuun, ja ontuen vaikka sähkölamppuun. Tuo sähkö synnyttää magneettikenttiä. Elektromagneettinen olemuksesi muodostuu siis kehosi sähkölatauksista ja niiden synnyttämistä magneettikentistä. Niitä voi tarvittaessa edistyneen nykytieteen keinoin mitata mennen tullen, muun muassa bioresonanssilaitteilla.

Voidaan sanoa, että kehon tehokkain sähkömagneettisen kentän synnyttäjä on sydän. Olen kirjoittanut sydämen sähköstä jo aiemmin täällä, mutta kerron nyt kuitenkin, että sydämen luoma sähköinen kenttä ulottuu noin kuusikymmentä kertaa laajemmalle kuin aivojen sähkökenttä. Sydämen magneettikenttä on puolestaan noin viisituhatta kertaa vahvempi kuin aivojen. Sydämen elektromagneettinen kenttä ulottuu normaalisti ainakin metrin fyysisen kehosi ulkopuolelle. Se kommunikoikin lähellä olevien ihmisten kanssa kognitiivisella tasolla niin tehokkaasti, että toisen ihmisen aivot voivat havaita sinun sydämesi toimintataajuudet. Tunnetiloja koskevat tiedot välittyvät erityisen vahvasti, joten lähelläsi olevat ihmiset kykenevät havaitsemaan vähintäänkin piilotajuisesti tunnetilasi. Tieteelliset vertaistutkimukset osoittavat, että lähetämme viestejä tunteistamme, ajatuksistamme, tarpeistamme ja myös terveydentilastamme sekä sairauksistamme. 


Taas kerran on vahvoja viitteitä siitä, että Kehoälyn harjoittelu ja FreeFlow bioenergiaharjoittelu saattaa vahvistaa terveyttä 

Kuten tiedättä, Kehoälyn harjoittelun avulla voi vahvistaa ja ylläpitää terveyttä. Bioenergeettistä terveyttä voidaan helposti mitata esim. bioresonanssilaitteilla (mm. MSAS-laite). Kävin viikko sitten omaksi ilokseni ”vuositarkastuksessa” Marjo Urbanskin luona Vantaalla (Semba Oy). Minua mitattiin ”pitkän kaavan mukaan” noin pari tuntia. Tutkimus oli varsin miellyttävä kokemus ja täysin kivuton.

Tutkimuksessa havaittiin (tulokset nähtävissä paperissa, jonka Marjolta sain), että kaikki kuusikymmentä mitattua kohtaa ovat minulla vihreällä, mikä on ällistyttävän hyvä tulos. Jos mitattava kohta on heikentynyt, mittatulos näkyy tietokoneen asteikolla punaisella. Tämä on merkki kohtaan liittyvän kudoksen stressaantumisesta tai tulehduksesta. Jos mitattava kohta on suurentunut, mittatulos näkyy tietokoneen asteikolla keltaisella. Tämä on merkki kohtaan liittyvän kudoksen heikkenemisestä. Jos mittauskohta ei ole muuttunut, mittatulos näkyy tietokoneen asteikolla vihreällä. Tämä on merkki mittauskohteeseen liittyvän kudoksen tasapainoisesta toiminnasta. Kehoälyn säännöllinen harjoittelu tukee siis tätä hyvää vihreää tulosta eli terveyden ilmenemistä parhaalla mahdollisella tavalla.Kun olet kiinnostunut Kehoälyn harjoittelusta, peruskurssit löydät täältä ja Terveysmeditaation peruskurssit täältä. Kun haluat opiskella Kehoälyn ohjaajaksi, ohjaajakoulutuksen löydät täältä.

Oppikirja: Kehoälyn salaisuudet, kirjaa voi tilata postitse täältä.

Lopuksi muutamia linkkejä Terveysmeditaation ja Kehoälyn harjoittelun terveysvaikutuksista ja hoitavuudesta:
Terveysvaikutuksista yleensä
Adaptogeeni 
Alkoholi
Burnout
Diabetes ja esidiabetes
Erektio
Flunssa
Halvaus
Hermosto 
Hyvyys 
Lepo
Maksa 
Masennus
Mielenterveys
Mieskunto
Perinnöllinen sairaus
Raittius 
Reuma
Sosiaalinen älykkyys
Stressi
Sydän
Tunneäly 
Urheilu
Vyöruusu 
Älykkyys