keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Juomavesi ja lähdevesi

Asia on hyvin yksinkertainen. Riittävän usein ja sopivan runsas puhtaan veden juominen ennaltaehkäiseen omalta osaltaan monia sairauksia. 

"On viisaampaa pitää itsensä terveenä, kuin parantaa sairauksia. On myös helpompaa pysyä terveenä kuin parantaa sairauksia."
                                                              Tapio Sippoin

Myös urheilusuoritusten ja saunomisen yhteydessä, ennen, aikana ja jälkeen, kannattaa juoda tarpeeksi puhdasta vettä. Esimerkiksi voimailusaleilla näen viikottain monia treenaajia, jotka eivät treeninsä aikana joko juo ollenkaan tai aivan liian vähän. Ja helsinkiläisen kannattaa puhdistaa juomavetensä aina kun se järkevästi on mahdollista.

Jos sinulla on mahdollisuus, niin kannattaa juoda hyvälaatuisesta lähteestä itse hakemaasi vettä. Sillä tavalla voit optimoida juomavetesi laatua. Nettistä löytyy monia kirjoituksia, joissa kerrotaan veden merkityksestä terveydelle. Tässä muutama linkki:

Jos haluat löytyy lähteen läheltä sinua:
Tässä "löydä lähde" sivusto. Taustapiruna Jaakko Halmetoja.

Kehoälyn harjoittelu ja etenkin siihen kuuluva FreeFlow bionergiaharjoittelu ovat hyvin samansuuntaista ymmärrystä kuin mitä maailman kuuluisin vedentutkija Masaru Emoto edusti. 

Jos haluat arvioida juomaveden laatua, käy täällä.Tässä kirjoituksessa yhdistyy monipuolisesti eettinen osaamiseni. Kehoeetikkona ja työhyvinvoinnin asiantuntijana välitän siitä, mitä asiat vaikuttavat ihmisten terveyteen. Pyrin antamaan neuvoja, joiden huomioiminen parantaa ihmisten mahdollisuuksia pysyä terveinä. Hyviä välineitä pysyä paremmin terveenä ovat Kehoälyn harjoitukset ja Terveysmeditaatio. Yritysjohdon etiikan ja yhteiskuntavastuun, sekä Responsibility Care -asiantuntijana tarkastelen blogissani myös toisinaan, mitä liiketoimintaan ja yhteiskuntavastuuseen liittyviä asioita Suomessa on juuri nyt menossa. Olen Tapio Sippoin. Taustani voit lukea täältä.