perjantai 3. helmikuuta 2017

FreeFlow™ ja Kehoäly

Tavallinen suomalainen puhuu elinvoimasta, elämänenergiasta tai bioenergiasta. Suomalaisessa Kehoälyn harjoittelussa puhutaan myös elinvoimasta ja bioenergiaharjoittelusta, ja monista sen täsmäharjoituksista käytetään nimeä FreeFlow™. Suunnilleen samasta asiasta, eli elinvoimasta, puhuu kiinalainen nimillä chi tai qi, hindulainen nimellä prana, japanilainen nimellä ki ja muinaiset kreikkalaiset kutsuivat sitä pneumaksi. 

Voit lukea itämaisia filosofisia kirjoituksia, ihmetellä esoteerisia uskomusjärjestelmiä ja  new age -juttuja, sekä tutkia jopa kvanttifysiikkaa, mutta käytännön tasolle ulottuva oman elinvoimat tunnistaminen, ymmärtäminen ja harjoittelu melko harvoin sitä kautta konkretisoituu fyysiseksi todellisuudeksi. Kehoälyn harjoittelussa oman elinvoiman tiedostaminen ja sen vahvistaminen parhaalla mahdollisella tasolla on täysin normaali psykofyysinen asia, osa Kehoälyn harjoittelun ydinsubstanssia. Ne sopivat hyvin mukaan myös TYKY- ja TYHY-toimintaan.

Missä ja miten voin oppia tiedostamaan ja vahvistamaan elinvoimaani?

Paras paikka oppimiseen ovat Kehoälyn peruskurssit. Syksyllä 2017 Vantaan aikuisopisto järjestää neljä Kehoälyn peruskurssia, joilla voit oppia tämän asian. Erityisen korostuneesti asiaan keskittyy FreeFlow™peruskurssi. Esim. Vantaan kurssin kuvaus tässä:

Kurssin kuvaus: Löydät ja opit tiedostamaan elinvoimaasi konkreettisella ja käytännöllisellä tavalla. Harjoitukset rauhoittavat mielen ja poistavat stressiä, avaavat ja tasapainottavat meridiaanit, sekä vahvistavat sisäelinten toimintaa ja lisäävät elämäniloa. Kehoälyn harjoittelulla on hyvin laajat terveysvaikutukset.

Kurssilla opetetaan laaja-alaisesti Kehoälyn FreeFlow™ -harjoituksia, meridiaanivenyttelyä, Elävöittävä liikesarja ja Kehoälyn syvärentoutusta.

Millaista on Kehoälyn FreeFlow™ bioenergiaharjoittelu?

Perusharjoite tähänkin on Kehoälyn Elävöittävä liikesarja, josta löytyy myös erityinen FreeFlow™ versio. Lisäksi on olemassa monia elinvoiman tiedostamista, vahvistamista ja käyttöä opettavia harjoituksia, kuten Sensing Form (elinvoiman tiedostamisen harjoitus), FreeFlow™ keräämisharjoitukset, FreeFlow™ meditaatio, FreeFlow™ seisomaharjoitukset, Hermosto 9 -niminen harjoite (yhdistää FreeFlow™ bioenergiaharjoittelun ja hermostoa vahvistavat täsmäharjoitukset), Kehoälyn meridiaanivenyttely, sekä itsehoidollinen meridiaanihieronta ja akupainanta. Pidemmälle edistyneille Kehoäly konkareille on lisäksi muita harjoituksia.


Tässä linkit kaikille itsehoidollisille kursseille. Vantaan aikuisopistolla keväällä 2017 alkavat Kehoälyn peruskurssit ovat:

Kehoäly ja meridiaanihieronta - itsehoidon peruskurssi, 7.-8.10.2017 

FreeFlowperuskurssi eli Kehoälyn bioenergiaharjoittelun ja meridiaanivenyttelyn peruskurssi, 21.-22.10.2017

Body IQ eli eli Kehoälyn hermoston vahvistamisen ja syvävenyttelyn peruskurssi, 4.-5-11.2017

Kehoälyn harjoittelu ja akupainanta - itsehoidon peruskurssi, 18.-19.11.2017

HUOM! Kurssit sopivat kaikille aikuisille, paitsi vakavasti sairaille ja raskaana oleville.