maanantai 12. joulukuuta 2016

Kirja-arvostelu; Kehoälyn salaisuudet

Kirja-arvostelu kirjastani Kehoälyn salaisuudet julkaistiin, tällä kertaa Uutislähteessä

Uutislähde arvioi Kehoälyn salaisuudet -kirjan melko tarkasti ja huomaa, että siellä on kirja oikeasti luettu ja viisautta sisäistetty. Kyllä tämän arvion kehtaa julkistaa.

Lainauksia kirja-arviosta:

"Uutislähteen toimitus innostui myös kirjan laaja-alaisuudesta. Kirja sisältää runsaasti työhyvinvointiin ja työkykyyn liittyvää syvällistä ajattelua, sekä korkeatasoisia neuvoja ja oivalluksia, joiden avulla lukija voi tehdä todellisia korjaavia ja parantavia muutoksia oman työtilanteensa ja aidon henkilökohtaisen sisäsyntyisen työmotivaation vahvistamiseksi. Kirjan ajatukset sopivan myös erinomaisesti kaikille johtavassa asemassa toimiville."
"Kehoälyn opetukselle on nyt enemmän tilausta kuin koskaan, sillä se on yksilön kannalta ehkäpä tärkein työkykyä ja työhyvinvointia vahvistava taito."
"Uutislähteen arvion mukaan kirja on sopii kaikille kehon ja mielen toiminnasta, sekä työterveydestä kiinnostuneille. Kirja soveltuisi hyvin myös oppikirjaksi terveydenhuollon, filosofian ja etiikan opintoihin, sekä täydentämään yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisen koulutuksen opintoja."

Kehoälyn salaisuudet, kehoetiikan ja Kehoälyn käsikirja on myös oppikirjana keväällä 2017 alkavilla Kehoälyn peruskursseilla.  Keväällähän on Vantaan aikuisopistolla neljä uniikkia peruskurssia Kehoälystä. Opetan myös Terveysmeditaation peruskurssin, meridiaanihieronnan peruskurssin ja akupainanta peruskurssin keväällä 2017. Kirjasta bloggasin jo aikaisemmin täällä. Kirjaa voi helposti tilata täältä.



Lainaus kirja-arviosta:

"Voidaan jopa sanoa, että Kehoälyn, kehoetiikan ja Kehoälyn harjoittelun suurimmat salaisuudet paljastetaan nyt suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa. Tapio Sippoinin mukaan Kehoäly tarkoittaa parasta mahdollista kehon ja mielen välistä kommunikaatiota. Hän toteaa myös, että Kehoäly on myös kehomieli- ja tietoisuustaitojen korkein ja edistynein taso. Sen voi kuulemma kuka tahansa saavuttaa aktiivisella Kehoälyn harjoittelulla."

Vantaan aikuisopistolla keväällä 2017 alkavat Kehoälyn kurssit ovat:

Body IQ™ eli Kehoälyn hermoston vahvistamisen ja syvävenyttelyn peruskurssi, 21.-22.1.2017 la-su

FreeFlow™ peruskurssi eli Kehoälyn bioenergiaharjoittelun ja meridiaanivenyttelyn peruskurssi, 28.-29.1.2017 la-su

Meridiaanihieronta ja Kehoälyn itsehoidon peruskurssi, 11.-12.3.2017 la-su

Akupainanta ja Kehoälyn itsehoidon peruskurssi, 1.-2.4.2017 la-su