torstai 17. marraskuuta 2016

Kehoälyn harjoittelun ja itsehoidon etiikkaa - Kehoetiikan periaate

 


 

Suomalaisessa Kehoälyn itsehoidossa on tarkoitus viedä eteenpäin kehoa ja mieltä yhdistävää ajattelua ja bodymind-tietoisuutta, joka sopii erityisesti länsimaiselle ihmiselle. 

Kehoälyn harjoittelun tarkoituksena ei ole harrastaa urheilua, eikä myöskään tehdä ihmisestä liian laihaa, superlihaksikasta, tai jotain muuta todelliselle elämälle vierasta. Kehoälyn terveysmenetelmän tärkein ja oleellisin tarkoitus on tuottaa fyysistä terveyttä ja mielen tasapainoista jaksamista.  

Taustalla on ajatus, asenne ja uskomus siitä, että oma elämä ja terveys ovat tärkeitä. Se ilmenee kehoetiikan periaatteessa. Sen eteen on hyvä tehdä jotain järkevää, siis treenata Kehoälyn harjoituksia leppoisasti ja säännöllisesti ja siten saavuttaa monella tasolla pysyvää tasapainoa elämään.

 

Kehoetiikan periaate

  Halutaan kohdella ja kohdellaan kehoa eettisesti oikein. Harjoittelutapa tukee elämää, terveyttä ja elämänlaadun kokemusta parhaalla mahdollisella tavalla. Keholle annetaan myös riittävästi lepoa ja puhdasta hyvänlaatuista ravintoa.
Kehoälyn harjoittelun kehoetiikka ulottuu fyysisten harjoitusten ulkopuolelle elämänasenteessa ja elämänilon arvostamisessa. Mahdollisia itsetuhoisia asioita omassa elämässään on syytä osata havaita ja sen jälkeen luopua niistä ja korvata ne kehoeettisesti korkeilla ja arvokkailla elintavoilla.Huomaa, että Kehoälyn terveysmenetelmän Hitaan kiiruhtamisen periaatteen mukaisesti muutoksia kannattaa tehdä riittävän hitaasti. Tärkeämpää kuin kaiken korjaaminen kerralla on kulkeminen kehoeettisesti hyvään, terveeseen ja eheään suuntaan. Oma asenne on tärkeä työväline ja tuki tässä suunnassa pysymiseksi.

Kehoäly on aidompaa ja pysyvämpää hyvinvointia. Tiesitkö tämän?

Kehoäly®, Body Intelligence® = Good gain with tender gentle attitude. Kehoäly on työkykyä lisäävä ja stressiä vähentävä bodymind-menetelmä, joka lisää kehoälyä ainutlaatuisella tavalla. Kehoäly® sisältää lempeää itsehoitoa, elinvoiman aitoa tunnistamista ja siitä tietoiseksi tulemista, hermostoa vahvistavaa energiaharjoittelua, sekä monipuolista toimivaa terveysliikuntaa. Kehoälyn harjoittelun seurauksena on ainutlaatuisen vahva kehoälyn lisääntyminen. Kehoäly on myös työkyvyn säilyttämisen ja ylläpidonkannalta yksilön tärkein taito. Kehoälyn menetelmää kehitetään jatkuvasti, Creatio Aeterna -toimintatavan mukaisesti.

Lisää voi lukea Kehoälyn salaisuudet -kirjasta.