keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Kehoälyn salaisuudet, toinen uudistettu painos

Ensimmäinen painos myytiin loppuun niin nopeasti, että otimme kirjasta saman tien toisen painoksen. ISBN 978-952-67972-6-7


Samalla käytin tilaisuutta hyväksi ja uudistin sopivasti tekstiä ripauksen helppolukuisemmaksi. Kirjan voi tilata suoraan kustantajalta (Kustannus Geisir Oy) tai ostaa sen minulta Kehoälyn ja Terveysmeditaation kursseilla. Heti alkuvuodesta 2017 kursseja on runsaasti tarjolla esim. Vantaan aikuisopistolla.

Kirjan myynti: Kustannus Geisir Oy.

Tässä Kehoälyn salaisuudet - kehoetiikan ja Kehoälyn käsikirjan alkusanoista lyhyt lainaus, sekä takakannen teksti. Kirjoittaja siis Tapio Sippoin.

Alkusanoista:
"... Tässä kirjassa paljastan Kehoälyn ja kehoetiikan suurimpia salaisuuksia, jotta sinäkin voit Kehoälyn toimintatapojen, Kehoälyn aktiivisen harjoittelun ja kehoetiikan käytännön avulla tukea ja toteuttaa omia lahjojasi ja lahjakkuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kehoälyyn liittyvä matka on elämän mittainen ja joka ikinen päivä voit oppia siitä lisää, kunhan olet vain valppaana ja teet harjoituksesi säännöllisesti.
     Tämä on kirjan toinen, sopivasti uudistettu painos. Kirja on entistäkin selkolukuisempi ja samalla suunnattu kaltaisillesi älykkäille hyvään pyrkiville ihmisille. Toivon sinulle nautinnollista ja oivaltavaa matkaa Kehoälyn, kehoetiikan ja
Terveysmeditaation antoisaan maailmaan."
Takakannen teksti: 
"Kehoälyn, kehoetiikan ja Kehoälyn harjoittelun suurimmat salaisuudet paljastetaan nyt suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa. Kehoäly tarkoittaa parasta mahdollista kehon ja mielen välistä kommunikaatiota. Kehoäly on kehomieli- ja tietoisuustaitojen korkein ja edistynein taso. Sen voi saavuttaa Kehoälyn harjoittelulla. Tämä alansa johtava pioneeriteos kertoo myös, miksi Kehoäly on työkyvyn säilyttämisen ja ylläpidon kannalta tärkeä taito ja miksi Kehoälyn harjoittelu sopii niin hyvin työkyvyn ja työhyvinvoinnin lisäämiseen ja ylläpitoon.
Kirjan kirjoittaja kehoeetikko Tapio Sippoin on kehomielitaitojen pioneeri ja Kehoälyn harjoittelun ammattiopettaja, joka on lanseerannut käsitteet Kehoäly ja kehoetiikka, sekä kehittänyt Kehoälyn harjoitusmenetelmän ja siihen kiinteästi liittyvän Terveysmeditaation. Kirjassaan hän paljastaa, kuinka näitä asioita voidaan ymmärtää, opetella ja käyttää työhyvinvoinnin lisäämisessä, stressin vähentämisessä ja hermoston vahvistamisessa, sekä senioreiden kuntoutuksessa, urheiluvalmennuksessa ja mielenterveystyössä.
Kirja opastaa tietoisuustaitojen ja kehomielitaitojen perusteisiin ja opettaa oleellisia aikaisemmin paljastamattomia salaisuuksia Kehoälystä ja kehoetiikasta. Kirja on tarkoitettu kaikille näistä asioista kiinnostuneille, tavallisille ihmisille ja ammattilaisille. Kirja soveltuu oppikirjaksi terveydenhuollon, liikunnan ja valmennuksen, sekä filosofian ja etiikan opintoihin ja sopii täydentämään sekä yliopistojen, korkeakoulujen että ammatillisen koulutuksen opintoja."