keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Voiko vyöruusun parantaa?Ystäväni sai ärhäkän vyöruusun. Hän etsi tietoa ja helpotusta netistä, ennen kuin menisi lääkäriin. Tarpeeksi tutkittuaan hän pyysi minulta apua, sillä hän tiesi, että Kehoälyn harjoituksilla voi konkreettisesti vaikuttaa terveyteen. Ja nettisivuilla yleisesti kerrottiin, että vyöruusu paranee itsestään ajan kanssa. Terveyskirjasto sanoo, että vyöruusu paranee 4-6 viikossa, tohtori piste fi sanoo, että vyöruusu paranee noin neljässä viikossa ja netin keskustelupalstoilla usein paranemisen kerrotaan kestäneen noin viisi viikkoa. Oireet piste fi kertoo, että vyöruusun jälkeinen kipu voi kestää kuukausista jopa vuosiin.

Ystäväni pyysi tukea ja apua, joten sitä annoin. Opetin hänelle tilanteeseen parhaalla tavalla sopivia Kehoälyn harjoituksia, eli psykofyysistä kehotyöskentelyä ja terveysmeditaatiota. Tulokset olivat mukavat. Heti ensimmäisenä päivänä kipu laimeni huomattavasti, ystäväni pystyi nukkumaan yönsä ja itse ruusukin näytti jo hiukan laantuneen. Seuraavana päivä sama positiivinen toipuminen jatkui. Kolmantena päivänä ruusu ja etenkin kipu oli jo oikeastaan kokonaan poissa. Neljäntenä päivänä oli enää kevyet merkit iholla, joista saattoi päätellä, että jotain poikkeavaa siinä oli ollut ja tapahtunut. 

Oli varsin mukavaa nähdä ystäväni toipuvan niin nopeasti. Ruusu on pysynyt tuon jälkeen poissa ja ystäväni on ollut täysin kivuton. Suosittelen siis Kehoälyn harjoittelua myös vyöruusua sairastaville ja sen uudelleen puhkeamisen ennaltaehkäisemiseksi.
Kehoäly®, Body Intelligence® = Good gain with tender gentle attitude. Kehoäly on työkykyä lisäävä ja stressiä vähentävä terveysmenetelmä, joka lisää kehoälyä ainutlaatuisella tavalla. Kehoäly® sisältää lempeää itsehoitoa, elinvoiman aitoa tunnistamista ja siitä tietoiseksi tulemista, hermostoa vahvistavaa harjoittelua, sekä monipuolista toimivaa terveysliikuntaa. Tässä lyhyt video. 


Kehoälyn harjoittelussa yhdistyy fysioterapeuttinen itsehoito, psykoterapeuttinen kehotyö, sekä ihmisen luonnollisen elinvoiman tiedostaminen ja vahvistaminen. Kehoäly® ei ole fysioterapiaa eikä psykoterapiaa, vaan jotain huomattavasti kokonaisvaltaisempaa, psykofyysistä itsehoitoa kehotyöskentelyn keinoin


Kehoälyn harjoittelun seurauksena on ainutlaatuisen vahva kehoälyn lisääntyminen. Kehoäly on myös työkyvyn säilyttämisen ja ylläpidon kannalta yksilön tärkein taito. Kehoälyn menetelmää kehitetään jatkuvasti, Creatio Aeterna -toimintatavan mukaisesti.