lauantai 14. maaliskuuta 2015

Parantaja Juha Jäntin hoidossa

Sain joululahjaksi kahden tunnin lahjakortin parantaja Juha Jäntin hoitoon. Viime maanantaina vihdoin käytin sen. Menin Juhan hoitoon rentoutumisen intentiolla ja valmistelin hoitoon menoa käymällä sunnuntaina vielä punttisalilla. Varmimmaksi vakuudeksi tein maastavetoa ja jalkaprässiä sellaisilla painoilla, että maanantaina olisi "tarpeenkin" rentoutua.


Jäntin Juha on erikoinen persoona; kokenut ja erittäin pätevä henkivartija ja turvallisuusexpertti, älykäs ja kovakuntoinen lihaskimppu, ja iso kuin ladon ovi. Turvallisuusalalla ihminen yleensä kyynistyy ja muuttuu vinoutuneen skeptiseksi. Juha on toista maata, sillä hän on älykäs, avarakatseinen ja sydämellinen kaveri, josta selittämättömällä tavalla hehkuu jotain syvemmästä henkisyydestä viestittävää. Siksi onkin hyvin luonnollista, että Juha on myös energiahoidon taitaja.

Tunnen Juhan jo vuosien takaa, kun hän hakeutui oppiini ja pitämälleni akupainannan ja meridiaanihieronnan ammattikoulutukseen. Sen jälkeen Juha jatkoi opissani Kehoälyn ja MindWellness terveysmeditaation parissa. Juhan hienon luonteen vuoksi oppilas-opettaja -suhde muuttui myöhemmin ystävyydeksi, jopa veljeydeksi. Toki Juha on opiskellut energiahoitoa muuallakin.

Lisäksi Juha on opiskellut neljä vuotta akupunktiota Suomen Taolaisessa Neijing -koulussa, jossa on huipputason opetus niistä asioista ja paras paikka Suomessa opiskella neula-akupunktiota. Nyt Juha on vain lopputyötä vaille valmis akupunktioterapeutti. On ollut upeaa seurata, kuinka motivoitunut ihminen, jopa karu ja elämää nähnyt turva-alan konkari, voi kehittyä niin korkeatasoiseksi hoitajaksi kuin Juha on.

Juhan minulle tekemä hoito sisälsi akupunktiota, energiahoitoa ja moksahoitoa. Aluksi Juha laittoi sujuvasti akuneulat ja pääsin nukahtamaan hetkeksi neuloissa. Sen jälkeen hän teki mitä mainioimman energiahoidon, jota voin suositella kaikille hoidon tarpeessa oleville ja muillekin, kaikille niille, jotka haluavat elämästä nauttia. Tällä menolla Juhasta on kehittymässä energiahoitojen parantajamestari. No, aika näyttää, mutta yleissääntö on, että siinä kehittyy mitä tekee. Huom, Kehoälyn mestariksikin kehittyy kun tekee aktiivisesti ja ahkerasti Kehoälyn treeniä.

Hoitamiseni päätteeksi, akuneulotuksen ja energiahoidon jälkeen, Juha lämmitti selästäni muutaman akupisteen moksa-hoidolla. Moksaus virkisti minua mukavasti ja palautti syvärentouttavasta energiahoidosta.

Vaikka Juha onkin hyvä ystäväni, voin aidon neutraalisti suositella hänen hoitojaan, sillä ne ovat hyvä kokemus. Jos haluat rentoutua, hoitaa kenties joitakin vaivojasi tai jopa sairauksiasi, kannattaa kysyä Juhalta hoitoaikaa. Erityisesti parantaja Juha Jäntin energiahoito on sui generis, ihan omaa korkeaa luokkaansa.

Juha Jäntti ottaa asiakkaita vastaan Wu Xing Wellness hoitolassaan, jonka osoite on Pälkäneentie 19A, Vallila, Helsinki, Finland. Juhan puhelin on 040 5042728.

Kehoäly®, Body Intelligence® = Good gain with tender gentle attitude. Kehoäly on työkykyä lisäävä ja stressiä vähentävä terveysmenetelmä, joka lisää kehoälyä ainutlaatuisella tavalla. Kehoäly® sisältää lempeää itsehoitoa, elinvoiman aitoa tunnistamista ja siitä tietoiseksi tulemista, hermostoa vahvistavaa harjoittelua, sekä monipuolista toimivaa terveysliikuntaa. 

Kehoälyn harjoittelussa yhdistyy fysioterapeuttinen itsehoito, psykoterapeuttinen kehotyö, sekä ihmisen luonnollisen elinvoiman tiedostaminen ja vahvistaminen. Kehoäly® ei ole fysioterapiaa eikä psykoterapiaa, vaan jotain huomattavasti kokonaisvaltaisempaa, psykofyysistä itsehoitoa kehotyöskentelyn keinoin.

Kehoälyn harjoittelun seurauksena on ainutlaatuisen vahva kehoälyn lisääntyminen. Kehoäly on myös työkyvyn säilyttämisen ja ylläpidon kannalta yksilön tärkein taito. Kehoälyn menetelmää kehitetään jatkuvasti, Creatio Aeterna -toimintatavan mukaisesti.