maanantai 20. huhtikuuta 2015

Hermoston Tasapainotus liikesarja

NSB Form (Nervous System Balancing Form)


Kehoäly® -terveysmenetelmää kannattaa harjoittaa, jos haluaa vahvistaa hermostoaan, tukea aivojensa toimintaa, lisätä luovuuttaan, ongelmien ratkaisun kykyään ja oivallluskykyään. 

Eräs vähemmän tunnettu Kehoäly -itsehoidon harjoitus on Hermoston Tasapainotus liikesarja eli NSB Form. Tässä lyhyesti sen ydinasiat:
  

Hermoston Tasapainotus liikesarja

Hermoston Tasapainotus liikesarja aktivoi aivoja ja parantaa hermoston toimintaa. Lisäksi sen harjoittelu voi konkreettisesti lisätä älykkyyttä ja sosiaalista älykkyyttä, sekä myös vähemmän tunnettua "sydämen älykkyyttä". ("Sydämen älykkyys" on Kehoälyssä käytetty termi, jolla kuvataan sydämen kykyä tietää asioita ennen kuin ne voidaan havaita aivoissa. Termin on lanseerannut Kehoälyn harjoittelun kehittäjä, Kehoeetikko Tapio Sippoin.) Stressaantuneen ihmisen tervehdyttämisessä ja adaptoitumiskyvyn palauttamisessa tällä NSB Form liikesarjalla on saatu loistavia tuloksi. NSB Form on osa Traditionaalista Kehoäly -harjoittelua, jolla on takanaan jo yli kahdenkymmenen vuoden empiirinen ja kliininen historia.

NSB Form on suunniteltu niin helpoksi Kehoäly -harjoitukseksi että sitä kykenee tekemään vaikka hermosto olisi heikossakin kunnossa, joten sitä käytetään usein vanhuksille suunnatussa Senior Kehoäly -harjoittelussa, sekä halvauspotilaiden ja burnout-oireista kärsivien hoidossa. Liikesarja tehdään normaalisti seisaaltaan, mutta sitä voi tehdä myös istuen ja makuulla.

Kehoäly®, Body Intelligence® = Good gain with tender gentle attitude. Kehoäly on työkykyä lisäävä ja stressiä vähentävä bodymind-menetelmä, joka lisää kehoälyä ainutlaatuisella tavalla. Kehoäly® sisältää lempeää itsehoitoa, elinvoiman aitoa tunnistamista ja siitä tietoiseksi tulemista, hermostoa vahvistavaa energiaharjoittelua, sekä monipuolista toimivaa terveysliikuntaa. Kehoälyn harjoittelun seurauksena on ainutlaatuisen vahva kehoälyn lisääntyminen. Kehoäly on myös työkyvyn säilyttämisen ja ylläpidonkannalta yksilön tärkein taito. Kehoälyn menetelmää kehitetään jatkuvasti, Creatio Aeterna -toimintatavan mukaisesti.